Lenovo laptopi

Računala Lenovo brzo su postala vrlo popularna. Među njima su se brzo počeli isticati laptopi Lenovo, koji su izuzetno izdržljivi i imaju sve značajke koje u poslovnom svijetu uvijek iznova trebamo.

Najpopularnija je serija prijenosnih računala Lenovo Thinkpad koja je dostupna u mnogim različitim konfiguracijama. Najpopularnija je za poslovnu i profesionalnu upotrebu. Za igrače se mogu pronaći i posebna Lenovo gaming prijenosna računala koja su opremljena najnovijim grafičkim karticama i procesorima te ogromnim zaslonima. Cijena Lenovo Thinkpad prijenosnog računala također je vrlo pristupačna jer uvijek dobivate izvrsnu kvalitetu i puno mogućnosti. Raznovrsna ponuda računalne opreme i iznimna kvaliteta omogućili su tvrtki da udio od 25% tržišta u prodaji računalne opreme. Serija Lenovo Thinkpad im je uvelike pomogla u tome. To je zato što je ova serija postala vrlo popularan izbor među mnogim korisnicima koji traže odlično prijenosno računalo. Lenovo računala tako zadovoljavaju sve potrebe poduzetnika, igrača i zahtjevnih korisnika koji trebaju radne stanice.

Laptopi Lenovo jamstvo su kvalitete

Tvrtka Lenovo je poznata po svojim izvrsnim proizvodima kao što su prijenosna računala, pametni telefoni, stolna računala, poslužitelji i radne stanice. Sjedište same tvrtke Lenovo je u Pekingu i poznat je širom svijeta kao jedan od najboljih proizvođača elektroničke opreme. Također se bave proizvodnjom softvera za upotrebu u IT-u, kao i pametnim televizorima i uređajima za pohranu podataka. Posljednjih godina Lenovo laptopi postaju sve popularniji jer se izdvajaju od konkurencije svojim izvrsnim dizajnom, kvalitetom izrade i izvrsnom tehničkom podrškom.

Lenovo laptopi Yoga su izvrsne kvalitete
Laptop Lenovo Yoga Slim 7 14ITL05 / i7 / RAM 16 GB / SSD Disk / 14,0″ FHD

Tvrtka je aktivna na tržištu već 36 godina, osnovana je davne 1984. Presudno za njihov rast bilo je spajanje s legendarnom tvrtkom IBM. Nakon tog spajanja su uspjeli započeti s proizvodnjom vlastitih osobnih računala i poslužitelja. Većina korisnika pametnih uređaja nije bila svjesna postojanja marke Lenovo sve do ulaska na tržište telefona 2012. godine.

Cijena Thinkpad Lenovo prijenosnih računala kreće se od nekoliko stotina eura za osnovne modele, do nekoliko tisuća eura za vrhunske radne stanice. Prednost je u tome što sa svakim modelom dobivate najvišu moguću kvalitetu, tehničku podršku i ažuriranja sustava.

Prijenosna računala Lenovo za uspješno poslovanje

Uspješne tvrtke zasigurno mnogo ulažu u svoja računala i znanje svojih zaposlenika. To zahtijeva tržište koje je sve neumoljivije. Kvaliteta Lenovo laptopa prepoznata je od strane malih i velikih tvrtki. To je i razlog zašto su tako popularni u cijelom svijetu.

Prijenosno računalo Lenovo danas je neophodno. Može se upotrebljavati u mnogim poslovnim odjelima, kao što su:

  • IT odjel
  • Računovodstvo
  • Marketing
  • Skladišta

Naravno, i ostali odjeli također trebaju kvalitetnu računalnu opremu. I softver i hardver su vrlo važni, a Lenovo računala često imaju instaliran i operacijski sustav Windows. Ako ga slučajno nemaju, može se instalirati u bilo kojem trenutku. Obnovljeno ili refurbished prijenosno računalo Lenovo laptop odličan je izbor za poduzetnike, kao i ostale korisnike. A to je zbog toga jer po izvanrednoj cijeni možete dobiti radnu stanicu ili drugo prijenosno računalo koje će zadovoljiti sve vaše potrebe. U cijenu Thinkpad Lenovo prijenosnih računala uključen je i izvrstan softver. Stoga mnoge sigurnosne i produktivne alate možete besplatno koristiti koji će vam pomoći u osobnom i poslovnom životu.

Raznovrsna ponuda Lenovo prijenosnih računala

Pored različitog hardvera za Lenovo laptope, možete odabrati i mnogo različitih boja kućišta. Među različitim bojama, vrlo su popularni Lenovo bijeli laptopi. To je zbog toga jer ih mnoge tvrtke, zdravstvene ustanove i mali korisnici koriste kako bi imali čist i uredan izgled radnog prostora.

Lenovo bijeli laptopi također su izvanredan alat za korištenje na poslovnim konferencijama i u drugim okruženjima gdje vam je potrebna što bolja profesionalna i funkcionalna oprema u pogledu izgleda, značajki i mogućnosti.

Video: Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 Sizzle – najlakši ThinkPad ikad

Lenovo prijenosna računala izrađena su po najstrožim kriterijima, pri čemu je posebna pažnja posvećena svakoj komponenti. Kvaliteta Lenovo laptopa osigurava da se oni sastoje od vrhunske tipkovnice, precizne dodirne pločice i robusnog kućišta otpornog na udarce. Velike državne institucije pristaju samo na Lenovo poslovna prijenosna računala jer s njima imaju najbolja iskustva. Poduzetnici ih koriste uglavnom zbog svojih izuzetnih mogućnosti, kvalitete i značajki koje im omogućuju brzo i pouzdano poslovanje.

Širok raspon Lenovo prijenosnih računala

Poslovni laptopi Lenovo Thinkpad nude tu prednost da ih je moguće kupiti u nekoliko različitih konfiguracija. Ako nemate na raspolaganju dovoljno financijskih sredstava i želite Lenovo prijenosno računalo, još uvijek imate nekoliko mogućnosti. Lenovo Thinkpad prijenosna računala međusobno su prilično slična, posebno po izgledu, ali važno je ono što je skriveno u unutrašnjosti.

Video: Lenovo ThinkBook Plus Gen 2

Zajedničko svakom modelu marke Lenovo je:

Baterija

Ne samo da su baterije vrhunske i mogu izdržati i više sati rada, već često imaju i dugi vijek trajanja, jer mogu podnijeti tisuće ciklusa punjenja i pražnjenja.

Kućište

Kućišta su čvrsta, lijepo izrađena, a pogodna su za one koji cijene lijep izgled. Kvalitetnija poslovna kućišta otporna su na vlagu, sprječavaju ulazak prašine među komponente i podnose manje udarce i izlijevanje tekućine. Lenovo laptopi za poslovnu namjenu koriste posebna kućišta izrađena od čvrstih umjetnih legura te su zato idealni za svakodnevnu upotrebu unutar i izvan ureda.

Zaslon

Zaslon s HD slikom i širokim kutom gledanja pruža sjajno korisničko iskustvo čak i za najzahtjevnije korisnike. Zato su laptopi Lenovo omiljeni i kod dizajnera i igrača.

Korisnička podrška

Tvrtka nudi izvrsnu podršku i jamstvo koje se također može produljiti za skromnu naknadu.

Lenovo Thinkpad prijenosna računala jednostavno mogu koristiti i studenti i profesionalni proizvođači sadržaja jer su dostupna u različitim izvedbama, s različitim grafičkim karticama, količinom memorije, rezolucijom zaslona i još mnogo toga. Laptopi za studente u posljednje su vrijeme postali mnogo snažniji nego što su nekad bili, budući da ih većina više ne koristi samo za izradu seminarskih radova, već i u mnoge druge svrhe. U ponudi su i Lenovo prijenosna računala, kao i Chromebookovi koji dolaze s osnovnim operacijskim sustavom Chrome OS i sa svim produktivnim alatima. To ih čini odličnim izborom za studente i programere.

Lenovo laptopi često su dostupni i na posebnim akcijama. Tako možete kupiti odlično prijenosno računalo po vrlo povoljnoj cijeni. Ovakve akcije posebno su aktualne za nešto starije modele i obnovljena prijenosna računala, pa su odlična prilika za svakog korisnika.

Prijenosna računala Lenovo za male tvrtke

Lenovo je svjestan da malim tvrtkama treba jeftino i učinkovito prijenosno računalo koje ima ugrađene sve sigurnosne komponente kako bi zaštitile svoje poslovanje. Lenovo prijenosna računala dostupna su u različitim serijama, koja su namijenjena za različite korisnike. Tako možete pronaći prijenosna računala koja su namijenjena za poslovne korisnike, igrače, kreatore digitalnog sadržaja itd. Sva imaju izdržljivo kućište i brzi hardver, što vam omogućuje besprijekorno korištenje alata za pisanje i drugih alata. Najnovija računala dolaze s Intel i Ryzen procesorima, koji su idealni za poslovnu upotrebu. U cijenu najosnovnijeg Lenovo prijenosnog računala uključeni su brzi procesor, medij za pohranu podataka i visokokvalitetna grafička kartica. No, često je moguće nadograditi prijenosno računalo s većim diskom, memorijom i ostalim komponentama. Dakle, u mogućnosti ste odabrati hardver koji će najbolje služiti vašim potrebama u osobne i profesionalne svrhe.

Prijenosno računalo Lenovo IdeaPad 3
Prijenosno računalo Lenovo IdeaPad 3 sa AMD Ryzen 5

Pored toga, Lenovo laptopi imaju ugrađenu vrhunsku zvučnu karticu koja osigurava da se tijekom poslovnih konferencija čuje svaka izgovorena riječ. Napredniji modeli sadrže i čitač otiska prsta i značajku Windows Hello koja prepoznaje vaše lice i automatski otključava računalo. Lenovo Hrvatska također ima sve veću podršku sa službenim servisima i drugim uslugama koje vam olakšavaju poslovanje i omogućavaju vam da budete sigurni kada svoje računalo koristite za poslovne i druge namjene.

Lenovo Hrvatska ima izvrsnu podršku za svoje korisnike

Tvrtka Lenovo se zaklela na zadovoljstvo krajnjih korisnika. Zbog toga Lenovo Hrvatska ima izvrsnu korisničku podršku. To omogućava brzi pristup izvorima pomoći, kontaktiranje obližnjih servisa i druge oblike pomoći. To je i jedan od razloga zbog kojeg je tvrtka toliko uspješna u prodaji prijenosnih računala.

Lenovo Hrvatska podrška i servis
Lenovo Hrvatska ima izvrsnu korisničku podršku

Za poslovne korisnike je pristup brzom servisu izuzetno bitan, jer smanjuje vrijeme nedostupnosti korištenja računala dok je na popravku. Međutim, svi Lenovo specijalizirani servisi osiguravaju da se u slučaju problema vaše računalo vrlo brzo vrati u ispravno stanje.

Lenovo Hrvatska je u porastu

Posljednjih godina može se primijetiti da Lenovo ima sve veći utjecaj na hrvatskom tržištu. Tako možete pronaći sve više i više najnovijih prijenosnih računala, radnih stanica, pametnih telefona, poslužitelja i ostale opreme u ponudi raznih internetskih i fizičkih trgovina. Spomenute tvrtke imaju i potpuno redizajniranu web stranicu tvrtke Lenovo Hrvatska, na kojoj lako možete provjeriti najnovije artikle, pročitati o nadolazećim tehnologijama i pogledati stanje jamstva svog uređaja.

Scroll to Top