Tehnološki uređaji

Power bank za punjenje

Ne strahujte od prazne baterije na mobilnim uređajima

S obzirom da se mobilni telefoni sve više i češće koriste u obavljanju svakodnevnih obveza u vidu pisanja mailova, odgovaranja na pozive, uspostavljanja video poziva i slično, njihova baterija se unatoč novoj i razvijenoj tehnologiji ipak prazni te vrlo često ne može izdržati cijeli dan.  Kako ne biste ostali bez baterije te kako ne biste propustili neku od važnih svakodnevnih obaveza, kupnja power banka odlično je rješenje za vas. To je uređaj koji vam omogućuje punjenje mobitela ili nekog drugog uređaja onda kada nemate mogućnost punjenja na utičnici.

Držač za mobitel kao handsfree opcija

Držač za mobitel bi trebao imati svaki vozač

U počecima modernizacije automobila i pametnih telefona, držači za mobitel obavljali su funkciju GPS uređaja, odnosno navigacije. Ipak, moderni automobili danas u svojoj opremi kupcima nude putna računala na kojima se nalazi navigacija, ali i putem kojih se mogu spojiti sa svojim telefonom. Tako mogu puštati glazbu te uspostavljati pozive za koje im više nisu potrebne Bluetooth slušalice.  Zbog toga je korištenje držača za mobitel u malom padu, no i dalje ga koristi velik broj ljudi koji posjeduju nešto starije modele automobila koji nemaju putno računalo.

Pametne narukvice olakšati če vam praćenje treninga i napretka

Pametne narukvice su odličan dodatak za sportaše

U posljednjih nekoliko godina tehnologija se eksponencijalno razvija i neke stvari koje su pred 30ak godina bile nezamislive, danas su postali naša svakodnevica. Internet, mobiteli, dronovi, power bank i razne druge u posljednjih nekoliko godina postale su u potpunosti normalne i pristupačne cijelom stanovništvu naše planete. Pametne narukvice su još jedan od dodataka koji je uvelike olakšao praćenje treninga i napretka, a osim toga imaju i niz drugih funkcija koje nam mogu pomoći da pratimo ponašanje svojega tijela. Upravo zbog toga su danas postale omiljeni dodatak svih sportaša, od profesionalaca do rekreativaca.  Kroz ovaj tekst upoznati ćemo vas s time …

Pametne narukvice su odličan dodatak za sportaše Čitaj više »

Pametna narukvica za sportske aktivnosti

Pametna narukvica je odličan gadget za sportaše

Napretkom tehnologije čipovi postaju sve manji i danas na ruci možemo nositi mini mobitele. Dva najpopularnija dodatka su smartwatch i pametna narukvica, koji su izrazito popularni kod sportaša. Zahvaljujući raznim funkcijama koje nude, mogu vam znatno poboljšati život i usmjeriti vas na aktivnu svakodnevicu. Kroz ovaj tekst upoznati ćemo vas s nekim najpoznatijih funkcijama koje imaju ovi gadgeti te zbog čega su u kratko vrijeme postali tako popularni.

Scroll to Top